Langkah Sederap

Daisypath Friendship tickers

Sunday, August 29, 2010

Eid hug

بسم الله الرحمن الرحيم 
 Allahu Akbar!


Raya tahun ini saya nak satu family saya ambil gambar yang skema kat kedai. nak tak nak kena jugak.

Ala.gambar yang emak dengan bapak kena duduk di kerusi.anak-anak kena keliling ^_^

Raya tahun ni jek insyaAllah yang lengkap. Tahun depan masih kelabu.



2 comments:

Noh Navy said...

Slm Fasa Ke 3 Ramadhan (time aku tulis mende ni ) dan Selamat hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin sepanjang kita semua berkawan. kalo ada salah sengaja atau x mohon dimaafkan. Halalkan segala ilmu nasihat teguran mkn dan minum yang diberikan.

Tahniah dah start blogging
(nnt bli henset baru ek...)

Hahahahahahahahhaha
(2x aku post mende ni)

Noh Navy
22 Ramadhan 1431H

credit to en bo...(proxy service provider)

attiq said...

korang bg la aku duit raya bnyk2 beli hp baru.

dpt beli yg cokia pun x pa.heh.

mintak maaf gak.
selamat hr raya