Langkah Sederap

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 14, 2010

Saya ada kawan.

بسم الله الرحمن الرحيم 
 Allahu Akbar!




Pada suatu hari. Dia tergesa-gesa ke hadapan laptop. Sebab ada seorang kawan dia macam tergesa-gesa tanya ada dapat tak mesej yahoo masenger dia. jawapannya tidak -_-''


Jadi kawan ni pun dengan susah payahnya ctr+c je butang-butang kat laptop tu.

Dia bagi saya lagu Suatu Pertemuan.UNIC. ^_^

Lama tak dengar lagu ni. Dia ingat saya bila dengar lagu ni. how sweet :) awak memang katun chan.


.....

Nah saya bagi awak lagu Hold my hand. Penyanyi dia mestilah Maher zain. kalau nak dengar google je ^_^



I hear the flower's kinda crying loud

The breeze's sound in sad

Oh no
Tell me when did we become,
So cold and empty inside
Lost a way long time ago
Did we really turn out blind
We don't see that we keep hurting each other no
All we do is just fight

Now we share the same bright sun,
The same round moon
Why don't we share the same love
Tell me why not
Life is shorter than most have thought

Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let's pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you

Children seem like they've lost their smile
On the new blooded playgrounds
Oh no
How could we ignore
heartbreaking crying sounds
And we're still going on
Like nobody really cares
And we just stopped feeling all the pain because
Like it's a daily basic affair

No matter how far I might be
I'm always gonne be your neighbor
There's only one small planet where to be
So I'm always gonna be your neighbor
We cannot hide, we can't deny
That we're always gonna be neighbors
You're neighbor, my neighbor
We're neighbors

So hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what have left behind

So hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let's pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you



kau tarik tangan aku kalau aku jatuh.falling away.
aku tarik tangan kau kalau ko tergelincir.

ouh.aku suka ayat perenggan terakhir tu :p

Hold my hand Norizan Zakaria.kan?

dah buang semua yang sedih-sedih.



kami nak syurga Allah!

* ichan ada kat tepi sekali sebelah kiri awak.

8 comments:

Serikandi Islam said...

u make me cry.no.seriously.(T.T)

i love u attiq.very-very much. SAYA NAK SYURGA,DAN JUMPA KAMU DI SANA!

Muna 'Izzah Md Isa said...

pergi syurga "naik VIVA".

saya nak jugak sikit saham (:

Serikandi Islam said...

are??apekah ertinya.explain please explain.

*all is well*

Muna 'Izzah Md Isa said...

haha. kita tunggu. aum ^^

SITI NORATTIQAH HJ AZMAN said...

hak3.ican lembam.*sorry*


ye.kita guna semaksimum mgkn cik biba tuh. To the Fullest. betul2 carik Redha Allah.

wee~

Muna 'Izzah Md Isa said...

to the Fullest.

suke la.

slalu org guna term tu untuk enjoy.

kita switch dengan enjoy jadi Mujahidah!


yeay.


[seronok juga komen2 kat belog ni ek. tak penah try. haha]

SITI NORATTIQAH HJ AZMAN said...

[seronok juga komen2 kat belog ni ek. tak penah try. haha]
LOL


live life to the fullest! yiha.

Serikandi Islam said...

haku mmg lambatla.haish.slow learner btul.takpelah.merangkak2 ke syurga pun janji masuk[kata seorang Ustaz Penel Seminar AL Quran]